Activiteiten

Flessenbonactie Albert Heijn Warnsveld (Dreiumme)

De maand januari 2019 mogen wij weer we een flessenbonnenactie houden in Albert Heijn “Dreiumme” (Warnsveld). De opbrengst van de donatiebox die daar standaard naast de flessen automaat staat, is deze maand voor de Nepal Care Foundation.
Albert Heijn “Dreiumme” hartelijk dank voor deze mogelijkheid!

 

Flessenbonactie Albert Heijn De Brink (Zuidwijken, Zutphen)

Vanaf maandag 5 november tot einde december 2018 mochten wij weer we een flessenbonnenactie houden in Albert Heijn “de Brink” (Zuidwijken). De opbrengst van de donatiebox die daar standaard naast de flessen automaat staat, was deze 2 maanden voor de Nepal Care Foundation.
Albert Heijn “de Brink” hartelijk bedankt hiervoor!

 

Sprookjesstad Zutphen 16 december 2018

De binnenstad van Zutphen als een groot sprookjesboek. Op verschillende plekken in de stad kwam je sprookjesfiguren tegen, zoals Sneeuwwitje, Doornroosje en Belle en het Beest. Magisch, bijzonder en uniek! Het was lekker winkelen en genieten van de magie van Sprookjesstad Zutphen.
Ook hier wisten velen ons te vinden om een heerlijk warm deken of sjaal aan te schaffen!!

Ondernemers van de Nieuwstad, dank voor de mogelijkheid om een kraam te mogen plaatsen op de Nieuwstad!

Zie ook: https://www.inzutphen.nl/nl/sprookjes

Kerstmarkt Vorden 15 december 2018

Het is al jaren een begrip in de regio. Een gezellige en sfeervolle kerstmarkt voor jong en oud: met houten kramen, vuur waar je warm wordt of brood bakt. Met veel live muziek, demonstraties, een breed aanbod aan (kerst)artikelen en lekkere drankjes en hapjes. Uiteraard was er een speciaal programma voor de kinderen; dit jaar met een levende kerststal en levende have.

En natuurlijk stond de Nepal Care Foundation op deze markt met een grote stand.
Het was voor velen dé gelegenheid om nog voor de Kerst een heerlijk warme dikke (Yak of Cashmere) sjaal en/of deken aan te schaffen!

Zie ook: kerstmarkt vorden

Smelt2018 2 december 2018

Voor het eerst waren wij aanwezig bij Smelt (2018) in het Koelhuis in Zutphen.

Smelt: the place to be voor unieke en creatieve Sint en Kerst kadootjes.  Twee verdiepingen vol kramen met alles op het gebied van design, mode, interieur, lifestyle, kunst, accessoires, eten, kinderkleding, vrije tijd en vintage. Onze mooie producten (sjaals en dekens) pasten hier prima bij en we kunnen terug kijken op een mooie verkoopzondag.

Volgend jaar zijn wij graag weer van de partij!

Zie ook: https://hetkoelhuis.nl/events/smelt-2018/

Chocolade festival Zutphen 30 september 2018

Zondag 30 September was de Nepal Care Foundation aanwezig op het jaarlijks chocoladefestival in Zutphen met een verkoopstand met Nepalese Yak en Casmere producten. Net als vorig jaar stonden we op de Nieuwstad.
Onze overheerlijke Nepal-zoenen vonden gretig aftrek en we hebben erg goed kunnen verkopen!
Ook was te merken dat langzaam aan mensen de Nepal Care Foundation beginnen te kennen en herkennen!

Kijk ook op http://www.chocoladefestival-zutphen.nl/

Geniet van de herfst bij Markerink op 29 september 2018

Op zaterdag 29 September 2018 mochten wij in de prachtige binnentuin van bloemsierkunst Markerink onze verkoopstand inrichten met prachtige fairtrade Yakwol en Cashmerewol producten (shawls en dekens). Dit sloot erg mooi aan bij de sfeervol in herfstkleuren en geuren ingerichte winkel. We hebben veel verkocht en vaak ons verhaal kunnen vertellen. Wim Markerink had een prachtig bloemstuk gemaakt en deze werd verloot onder de giftgevers. Wim en Diane, hartelijk dank!

Kijk ook op http://www.bloemsierkunstmarkerink.nl

Wereldmarkt Zutphen zaterdag 2 juni 2018

Zaterdag 2 juni 2018 waren wij weer aanwezig op de wereldmarkt in Zutphen, wederom op de mooie locatie midden in het centrum: kruising Boompjeswal – Laarstraat.
Naast voorlichting over onze activiteiten hebben wij veel van onze prachtige Nepalese producten kunnen verkopen.
De opbrengst hiervan zal (natuurlijk)  worden gebruikt voor het kunnen uitvoeren van onze aktiviteiten!

Sunday Market Westergasfabriek Amsterdam

Zondag 6 mei 2018 stond de Nepal Care Foundation met een verkoopkraam weer in de Westergasfabriek, Amsterdam. Deze keer buiten. Het weer was fantastisch, maar daardoor de publieke belangstellig wat minder. Ondanks dat, hebben we redelijk kunnen verkopen en veel mensen over de activiteiten van de Nepal Care Foundation kunnen vertellen

 

Flessenbon actie Albert Heijn Warnsveld

Van 2 januari t/m 28 februari 2018 hebben wij weer een flessenbonnenactie mogen houden in Albert Heijn aan de Dreiumme in Warnsveld. De opbrengst van de donatiebox die daar standaard naast de flessen automaat staat was gedurende deze 2 maanden voor de Nepal Care Foundation. De opbrengst was een mooie € 338,50. Hiermee hebben we het grootste gedeelte van de transportkosten van de couveuse voor Harisiddhi kunnen betalen!
Albert Heijn Warnsveld en alle donateurs; hartelijk dank!

Kerstmarkt Nieuwstad Zutphen zondag 17 december 2017

Zondag 17 december 2017 was de Nepal Care Foundation aanwezig met een verkoopkraam op de Kerstmarkt op de Nieuwstad. Een gezellige markt, mooi weer en weer veel aandacht voor onze Stichting!

Kerstmarkt marktplein Vorden zaterdag 16 december 2017

Zaterdag 16 december 2017 was de Nepal Care Foundation aanwezig op de Kerstmarkt in Vorden. Deze Kerstmarkt werd weer gehouden op het sfeerfolle marktplein in het centrum van Vorden.

Vanuit onze mooie kraam hebben we weer Cashmere dekens, Cashmere shawls en Yak shawls verkocht en aan veel mensen over de activiteiten van onze Stichting kunnen vertellen.

Sunday Market Westergasfabriek Amsterdam

Zondag 3 december (Sinterklaas Market) en zondag 10 december (Funky Xmas Market) stond de Nepal Care Foundation met een verkoopkraam weer in de Westergasfabriek, Amsterdam. Onze bekende Cashmere en Yak producten bleken perfecte Sint- en Kerstkado’s!

 

Chocolade festival Zutphen 24 september 2017

Voor de eerste maal was de Nepal Care Foundation aanwezig op het Chocoladefestival Zutphen. Na een rustige start wisten steeds meer mensen onze verkoopstand te vinden. Onze Nepal-zoenen (een heerlijke chocoladehap met hierop ons logo verwerkt) vond gretig aftrek en we hebben onze activiteiten hiermee goed kunnen promoten.

Muziekdag Spittaalstraat 9 september 2017 / De Bos Dweildag

Tijdens de muziekdag in de Spittaalstraat in Zutphen op zaterdag 9 september jl was de Nepal Care Foundation met een stand aanwezig om typisch Nepalese producten te verkopen (zoals yak- en cashmere shawls en dekens).
Ondanks het tegenvallende weer, hebben we redelijk wat artikelen verkocht en hebben we veel kunnen vertellen over de activiteiten van onze stichting. Al met al toch wel weer een mooie dag!

Wereldmarkt Zutphen zaterdag 10 juni 2017

Zaterdag 10 juni 2017 waren wij aanwezig op de wereldmarkt in Zutphen. Een mooie locatie, een goede organisatie en prachtig weer zorgde er voor dat veel mensen deze markt hebben bezocht! (kruising Boompjeswal – Laarstraat). Wij hebben aan vele belangstellenden informatie kunnen geven over onze werkzaamheden en veel typisch Nepalese spulletjes verkocht (Cashmere en Yak shawls en dekens, evenals kleinere artikelen zoals etuitjes en diverse soorten armbandjes).
Opbrengst is natuurlijk tbv de uitvoering van onze aktiviteiten!

Flessenbon actie Albert Heijn Zutphen

Aansluitend aan de actie in de Albert Heijn in Warnsveld, hebben we een flessenbonnenactie mogen houden in Albert Heijn “de Brink” (Zuidwijken). De opbrengst van de donatiebox die daar standaard naast naast de flessen automaat staat, was gedurende 2 maanden voor de Nepal Care Foundation. Dit heeft het mooie bedrag van € 274,55 opgeleverd!
Albert Heijn “de Brink” (en natuurlijk alle gift-gevers); hartelijk dank!

Sunday Market Westergasfabriek Amsterdam

Zondag 5 februari en zondag 5 maart 2017 stond de Nepal Care Foundation met een verkoopkraam op de Sunday Market in de Westergasfabriek, Amsterdam. Hier hadden wij een mooie kraam tot onze beschikking en hebben een groot aantal Cashmere dekens, Cashmere shawls, Yak shawls e.d. verkocht. De opbrengst was natuurlijk voor onze Foundation! Zie voor meer informatie: http://www.sundaymarket.nl .

Flessenbon actie Albert Heijn Warnsveld

Vanaf 2 januari tot 28 februari jl. hebben wij een donatiebox (met folders over de Nepal Care Foundation) mogen plaatsen naast de flessen automaat in de Albert Heijn in winkelcentrum de Dreiumme. Veel mensen hebben hun statiegeld aan de Foundation gedoneerd: de totaal opbrengst is € 352,90. Een prachtig bedrag waar we erg blij mee zijn.

Albert Heijn (Dreiumme): hartelijk dank!

Kerstmarkt Vorden 2016

Zaterdag 17 December 2016, waren wij met een zogeheten sfeerkraam aanwezig op de Kerstmarkt in Vorden.
Naast de verkoop van dekens en shawls hebben we ook veel voorlichting kunnen geven over de activiteiten van de Nepal Care Foundation. Dankzij het mooie weer werd de markt goed bezocht.
Voor herhaling vatbaar!